ΘΕΡΜΙΚΗ

ΤΣΑΛΙΚΗΣ

ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310 684 595
2310 603 432
FAX: 2310 684 595
***PELLET***
PELLET HYDRO 15KW
PELLET ΖΕΡΟ 12
PELLET BURNING BOILER / ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET
ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕ ΦΟΥΡΝΟ
ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ ΠΕΛΛΕΤ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΑΕΡΟΘΕΡΜΕΣ
ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ ΠΕΛΛΕΤ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ME ΜΠΟΙΛΕΡ
ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΞΥΛΟΥ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΜΕ ΜΠΟΙΛΕΡ
ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΞΥΛΟΥ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΜΕ ΜΠΟΙΛΕΡ KAI ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ
ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΞΥΛΟΥ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΜΕ ΜΠΟΙΛΕΡ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ΛΕΒΗΤΑΣ - ΙΣΙΟ - ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΟ -
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ - ΙΣΙΟ - ΠΡΙΣΜΑΤΙΚΟ - ΓΩΝΙΑΚΟ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ΞΥΛΟΥ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΜΕ ΜΠΟΙΛΕΡ
jQuery Slider
Η ΘΕΡΜΙΚΗ ΤΣΑΛΙΚΗΣ έχει συμπληρώσει 30 χρονιά δημιουργικής και επιτυχημένης δραστηριότητας στον κλάδο θερμαστρών ξύλου (ατσάλινων & εμαγιέ) πελλετ (αερα&νερου) πετρελαίου (εμαγιέ & νέας γενιάς) και λεβήτων πετρελαίου. H έδρα μας βρίσκεται στην Άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης σε ιδιοκτήτες εγκατάστασης. Η εταιρία περάν της παράγωγης ατσάλινων θερμαστρών πετρελαίου και ξύλου στην όποια είναι άπο της πρωτοπόρες της αγοράς αναπτύσσεται την τελευταία 5ετια δυναμικά και με ιδιαίτερη επιτυχία στην κατασκευή θερμαστρών πελλετ νερού & αέρα υψηλής αισθητικής, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Ο σχεδιασμός η ερεύνα και ο ποιοτικός έλεγχος που οργανωθήκαν συμφώνα με τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα επέτρεψαν στην θερμική να επεκτείνει της δραστηριότητες της και στην κατασκευή ατομικών λεβήτων πετρελαίου Υψηλής απόδοσης με την επωνυμία THERMIKA

   Σας καλώς ορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα της εταιρίας ΘΕΡΜΙΚΗΣ – Ι. ΤΣΑΛΙΚΗΣ. Πλοηγηθείτε στις σελίδες μας, γνωρίστε μας και επιλέξτε όποια από τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στην αισθητική και τις απαιτήσεις του χώρου σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία έχετε.


   Με εμπειρία από το 1980, ζεσταίνουμε τα Ελληνικά νοικοκυριά, κατασκευάζοντας όλα τα προϊόντα μας με μεράκι, αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα. Σε αυτή την πολυετή πορεία έχουμε κερδίσει και συνεχίζουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, στοχεύοντας πάντα στη προσφορά οικονομικών και ποιοτικών λύσεων θέρμανσης.

Επιλεγμένα προιόντα

COMPACT PELLET BOILER 55KW

Compact 55KW
COMPACT PELLET BOILER 55KW
Τεχνικά Χαρακτηριστικά Πλάτος : 61 cm Ύψος : 152 cm Μήκος : 120 cm Διαμετρος καμινάδας : 125 mm Παροχές νερού : 1 1/8 Θερμική ισχύς : 55.09 kw Βαθμός απόδοσης : 92.21 % Κιλά : 335 Kg Χωριτικότητα δεξαμενής: 78 Kg Χωριτικότητα νερου : 82 Kg Πινακας ελέχγου : TiEmme electronica Κατανάλωση : 5.2-11 K/h

PELLET ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ 20-50KW

Compact 55KW
PELLET ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ 20-50KW

Καυστηράς Pellet ιδανικός για όποιον θέλει να θερμάνει το χώρο τουμε PELLET μετατροπή στον ήδη υπάρχοντα καυστήρα

PELLET ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ 15ΚW

Pellet Air 8
PELLET ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ 15ΚW

Ιδανική για όποιον θέλει να θερμάνει το χώρο του μεPELLET και νερό. H Pellet υδραυλικη 15KW μπορεί να συνδεθεί παράλληλα και με καυστήρα πετρελαίου ή αερίου, μειώνοντας τοκόστος της παραδοσιακής θέρμανσης.

PELLET HYDRO 33

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΠΕΛΛΕΤ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΜΕ ΜΠΟΙΛΕΡ

Ιδανική Θερμάστρα για όποιον θέλει να θερμάνει το χώρο του με PELLET και μπόιλερ νερού. Η θερμαστρα Pellet ΥΔΡΟ 33 μπορεί να συνδεθεί παράλληλα και με καυστήρα πετρελαίου ή αερίου, μειώνοντας το κόστος της παραδοσιακής θέρμανσης. Είναι κατασκευασμένη απο χάλυβα 3mm. και ο χώρος καύσης της απο χάλυβα 4mm. Η πόρτα με περιμετρικά υαλοκόρδονο 12mm Τζάμι κεραμικό 4mm. Δοκιμή του μπόϊλερ στα 4Bar.