ΘΕΡΜΙΚΗ

ΤΣΑΛΙΚΗΣ

ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310 684 595
2310 603 432
FAX: 2310 684 595
New Pellet
PELLET MASSINA AERO 12
ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ ΠΕΛΛΕΤ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ME ΜΠΟΙΛΕΡ
OIL BURNING BOILER / ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΗΕΡΜΙΚΑ 25
ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΗΕΡΜΙΚΑ 35
OIL BURNING BOILER / ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕ ΦΟΥΡΝΟ
ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ ΠΕΛΛΕΤ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΑΕΡΟΘΕΡΜΕΣ
ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ ΠΕΛΛΕΤ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ME ΜΠΟΙΛΕΡ
ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΞΥΛΟΥ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΜΕ ΜΠΟΙΛΕΡ
ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΞΥΛΟΥ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΜΕ ΜΠΟΙΛΕΡ KAI ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ
ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΞΥΛΟΥ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΜΕ ΜΠΟΙΛΕΡ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ΛΕΒΗΤΑΣ - ΙΣΙΟ - ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΟ -
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ - ΙΣΙΟ - ΠΡΙΣΜΑΤΙΚΟ - ΓΩΝΙΑΚΟ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ΞΥΛΟΥ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΜΕ ΜΠΟΙΛΕΡ
jQuery Slider
Η ΘΕΡΜΙΚΗ ΤΣΑΛΙΚΗΣ έχει συμπληρώσει 30 χρονιά δημιουργικής και επιτυχημένης δραστηριότητας στον κλάδο θερμαστρών ξύλου (ατσάλινων & εμαγιέ) πελλετ (αερα&νερου) πετρελαίου (εμαγιέ & νέας γενιάς) και λεβήτων πετρελαίου. H έδρα μας βρίσκεται στην Άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης σε ιδιοκτήτες εγκατάστασης. Η εταιρία περάν της παράγωγης ατσάλινων θερμαστρών πετρελαίου και ξύλου στην όποια είναι άπο της πρωτοπόρες της αγοράς αναπτύσσεται την τελευταία 5ετια δυναμικά και με ιδιαίτερη επιτυχία στην κατασκευή θερμαστρών πελλετ νερού & αέρα υψηλής αισθητικής, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Ο σχεδιασμός η ερεύνα και ο ποιοτικός έλεγχος που οργανωθήκαν συμφώνα με τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα επέτρεψαν στην θερμική να επεκτείνει της δραστηριότητες της και στην κατασκευή ατομικών λεβήτων πετρελαίου Υψηλής απόδοσης με την επωνυμία THERMIKA

   Σας καλώς ορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα της εταιρίας ΘΕΡΜΙΚΗΣ – Ι. ΤΣΑΛΙΚΗΣ. Πλοηγηθείτε στις σελίδες μας, γνωρίστε μας και επιλέξτε όποια από τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στην αισθητική και τις απαιτήσεις του χώρου σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία έχετε.


   Με εμπειρία από το 1980, ζεσταίνουμε τα Ελληνικά νοικοκυριά, κατασκευάζοντας όλα τα προϊόντα μας με μεράκι, αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα. Σε αυτή την πολυετή πορεία έχουμε κερδίσει και συνεχίζουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, στοχεύοντας πάντα στη προσφορά οικονομικών και ποιοτικών λύσεων θέρμανσης.

Επιλεγμένα προιόντα

PELLET MASINA AERO 12

Pellet Air 8
ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΠΕΛΛΕΤ ΜΕ ΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ

H PELLET ΜΑSINA AERO 12 είναι μια σόμπα πέλλετ με φούρνο και αερόθερμο που συνχρόνος χαρίζει την ευχάριστη αίσθηση του ζεστού αἐρα. Ο σύνγχρονος και μοντέρονος σχεδιασμός της την καθιστά ιδανική για κάθε σπίτι τοποθετώντας είτε στην κουζίνα ή στο σαλόνι. Διαθέτει φούρνο εμαγιέ, θερμόμετρο και ταψή ψησίματος. Σκελετός απο χάλυβα 3mm. Χώρος καύσης απο βερμικουλίτη. Η πόρτα στεγανοποιείται περιμετρικά με υαλοκορδονο 12mm. Κεραμικό τζάμι υψηλής θερμοκρασίας 4mm. Με άριστη διανομή και ελέγχου του θερμού αέρα διανέμοντας το 100% του ζεστού αέρα στην πρόσοψη της θερμάστρας.

P20 AERO

Pellet Air 8
ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

H Θερμάστρα P 20 ΑΕRO νέας γενιάς διαθέτη 2 βεντιλατέρ, ένα χώρου, για την άριστη διανομή του ζεστού αέρα και ένα βεντιλατέρ στον χώρο καύσης αυξάνοντας την απόδοση. Ο σύνγχρονος και μοντέρονος σχεδιασμός της την καθιστά ιδανική για κάθε σπίτι τοποθετώντας την σε όλους τους χώρους.

THERMIKA 25

Pellet Air 8
ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Η λέβητες THERMIKA διαθέτουν κυκλοφοριτές WILO, καυστήρα RIELLO, δοχείο διαστολής ZILMET. O χώρος καύσης είναι κατασκευασμένος απο 3mm χάλυβα, αεραυλούς ( τούμπα ), εξωτερικά καπάκια 1.2mm. Δοκιμή ασφαλείας μπόιλερ στα 6 bar.

PELLET HYDRO 33

Pellet Air 8
ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΠΕΛΛΕΤ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΜΕ ΜΠΟΙΛΕΡ

Ιδανική Θερμάστρα για όποιον θέλει να θερμάνει το χώρο του με PELLET και μπόιλερ νερού. Η θερμαστρα Pellet ΥΔΡΟ 33 μπορεί να συνδεθεί παράλληλα και με καυστήρα πετρελαίου ή αερίου, μειώνοντας το κόστος της παραδοσιακής θέρμανσης. Είναι κατασκευασμένη απο χάλυβα 3mm. και ο χώρος καύσης της απο χάλυβα 4mm. Η πόρτα με περιμετρικά υαλοκόρδονο 12mm Τζάμι κεραμικό 4mm. Δοκιμή του μπόϊλερ στα 4Bar.